Свечана додјела назива примаријус за 32 здравствена радника PDF OdÅ¡tampaj E-mail

Предсједник ФКРС и предсједник ИО ФКРС су у петак, 5. априла 2019. у 11 часова у просторијама Административног центра Владе Републике Српске присуствовали свечаној додјели назива примаријус за 32 здравствена радника који су дугогодишњим радом допринјели унапређењу система здравствене заштите Републике Српске.
Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић уручио је одлуке о додјели назива примаријус, а међу награђенима већина су били доктори медицине. Фармацеутски сектор био је заступљен кроз једног представника, колегиницу мр фарм. Тијану Ковачевић.
У кратком говору предсједник ИО ФКРС мр фарм. спец. Желимир Јањић присутнима је честитао додјелу признања за досадашњи рад и пожелео даље напредовање, уз лично надање да ће наредних година међу награђенима бити више фармацеута.
Драгој колегиници прим. мр фарм. Тијани Ковачевић желимо да и даље буде активна у раду на унапређењу болничког фармацеутског сектора и здравства у цјелини.

Тијана Ковачевић

Више о овој вијести можете погледати на линку: http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/MZSZ/media/vijesti/Pages/primarijati-2019.aspx